Edutoy België
   • info@edutoy.be
   • +32(0)11/22.34.59
   • +32(0)11/23.16.50
   • rpr Hasselt (BE) 0447.249.677
   • IBAN BE45 3631 0460 9789 - BBRUBEBB

Houd mij op de hoogte

Contactformulier

Wie zijn we ?

Edutoy werd opgericht in 1992 en is school- en kantoorleverancier. Wij trachten een compleet, mooi en uitgebreid gamma aan te bieden waarin kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan met zowel bekende als (nog niet) bekende merken. Wij willen een "one-shop-point" zijn voor onze klanten, waarmee we graag een goede en langlopende zakelijke relatie wensen uit te bouwen.

OVERONS-WAT_VERKOPEN_WE

Op onze burelen staat niet voor niets overal een herinneringskadertje:
"Klanten klagen niet; ze gaan naar een ander".

Wat verkopen we ?

Ons productengamma bestaat niet enkel uit verbruiksartikelen ( potloden, stiften, verf, scharen, knutsel- en hobbymaterialen, enz…) en gebruiksartikelen (fietsen, buitenspeeltuigen, gymnastiek,…) maar wij bieden ook een volledig gamma van meubelen en andere inrichtingsmaterialen aan (stoelen, banken, tafels, schoolborden, whiteboards, digitale borden, …).

Ook voor alle kantoormaterialen (papier, pennen, cartridges, schriften, alle kantoorartikelen, …) bent u bij ons op de juiste plaats.

 
OVERONS-WAT_VERKOPEN_WE

Wie mag bij ons kopen ?

Iedereen! Edutoy mag dan bekend zijn als schoolleverancier, maar dat beperkt ons niet in onze klantenkeuze. Eén ieder die wij via onze sites kunnen overtuigen van ons uitgebreid gamma mag vanzelfsprekend bij ons aankopen. Of u nu een school, een bedrijf of een particulier bent, laat u overtuigen door ons gamma en de scherpe prijzen.
Bij ons geen minimum-aankoopvoorwaarden, moeilijke inlogmethodes en 300 verschillende prijszettingen. Neen, dezelfde voorwaarden en prijzen voor iedereen. Dat is duidelijk en dus voor iedereen het eenvoudigst !
 

iedereen

Wij denken echt groen !

Edutoy biedt haar gamma enkel nog aan via het internet (en via flyers). Niet alleen snel, duidelijk en 24/7 bereikbaar maar ook nog eens milieuvriendelijk. Wij bij Edutoy begrijpen als de beste hoeveel bomen er moeten 'sneuvelen' om jaarlijks een dikke catalogus te drukken en hoeveel 'uitstoot' er ontstaat om diezelfde catalogus naar al onze klanten te versturen.
Verder zijn wij overtuigd dat wij u via het internet veel meer extra informatie kunnen bieden over de aangeboden artikelen (meer fotomateriaal, handleidingen, duidelijke omschrijvingen…).

070507_groen

We houden u graag op de hoogte...

Op regelmatige basis houden wij u graag en vrijblijvend op de hoogte van veranderingen, nieuwe artikelen, acties, promoties en dit via onze elektronische nieuwsbrief. U kan hier klikken indien u zich wenst in te schrijven voor deze nieuwsbrief. We voegen er aan toe dat al onze acties enkel en alleen via elektronische weg worden bekend gemaakt. Ook zo denken we groen !

overons-nieuwsbrief

Kunnen we u nog op een andere manier (verder) helpen?

Achter iedere website zitten vanzelfsprekend mensen. Voor al uw extra vragen staan wij graag ter beschikking. Edutoy profileert zich vooral als digitale schoolleverancier. Stel daarom uw vraag liefst per mail, aangezien dat ons in staat stelt u onmiddellijk alle nodige informatie duidelijk te bezorgen. 
U vindt hier al onze contactgegevens.

ober

end faq


 
Uw mandje is momenteel leeg.