Nieuws

Boomwhackers

Afdrukken maandag 25 april 2016 19:10

70127 boomophon

Klik hier en ontdek onze boomwhackers en nog meer muziekinstrumenten

 

kinetisch zand

Afdrukken woensdag 09 september 2015 05:11
alt

Kinetisch zand - nu ook in 3 kleuren

Het ziet eruit als echt zand, want het bestaat uit 98% zuiver zand. Het beweegt als dichte vloeistof zonder het maken van een puinhoop. Dit door de 2% niet-giftig polymeer. Het plakt aan zichzelf, dus opruimen is een eitje.       Ideaal om uren mee te spelen. Het vervormt zichzelf voortdurend. Knijpen, vormen maken, iets kleins bouwen of net iets groots. Kinetisch Zand kalmeert en kan zowel kinderen als volwassenen boeien, op scholen, op het werk, in therapiesessies en thuis

  
  
  

zandkleur

in verpakkingen van 5 kg

       
  

rood - blauw - groen

in verpakkingen van 2.27 kg

       
  
alt

Assortiment gemengde kleuren

Verpakking van 3 kg met 1 kg / kleur

       

maak plaats voor het circus

Afdrukken maandag 19 januari 2015 19:12

circus

Circus op school

Persbericht: 'Gehoorschade bij leerkrachten?'

Afdrukken donderdag 22 september 2011 07:34

"Gehoorschade voor leerkrachten kleuteronderwijs?"

"Leerkrachten van het kleuteronderwijs kunnen door het lawaai van hun kleuters gehoorschadeoplopen. Dat blijkt uit een studie van de groep IDEWE, de dienst voor arbeidsgeneeskunde. Sommige scholen doen er dan ook iets aan om kinderen en leerkrachten te beschermen tegen de schadelijke geluidsniveaus. Er wordt geïnvesteerd in een geluidsdempende inrichting, voornamelijk in sporthallen en bewegingslokalen. Maar het is volgens gehoorexperten ook belangrijk om de kinderen zélf aan te leren wat nu net té luid is." (Bronnen: ATVIDEWE en StuBru)

 

Een handig instrument hiervoor is de GELUIDSAGENT. Dit toestel wordt in Duitsland al erg veel ingezet en uit een recente studie blijkt dat het wel degelijk effect heeft. Deze zogenaamde geluidsagent meet het geluidsniveau in de klas, eetzaal, sporthal, leeshoek, etc. en waarschuwt d.m.v. een oranje of rood licht wanneer de door de leerkracht ingestelde tolerantiegrens bereikt is. Een extra geluidssignaal (dat aan- of uitgeschakeld kan worden) zorgt voor extra aandacht.

Wij helpen u graag om het gehoor van uw leerkrachten te beschermen !!

Geluidsagent

 

Pagina 2 van 2


 
Uw mandje is momenteel leeg.